Proiect „Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor” – cod SMIS 2014+ 120737, proiect cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020

Comunicate

Stiri si noutati

Descriere Proiect „Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor” – cod SMIS 2014+ 120737, proiect cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor au semnat în data de 30 ianuarie 2020, Contractul de Finanțare Nr. 59/30 ianuarie 2020, pentru realizarea proiectului “Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor “, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.
Proiectul “Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor“, constă în achiziționarea a 6 echipamente standard C3 dedicate scanării bagajelor de mână cu un nivel superior de detecție, capacitate avansată de procesare și un sistem integrat automat de management și returnare a tăvilor.
Având în vedere creșterea numărului de pasageri și bagaje de mână procesate / oră la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj R.A., prin implementarea acestui proiect se dorește eficientizarea fluxului de procesare al bagajelor de mână și al pasagerilor prin reducerea timpului de așteptare a pasagerilor la controlul de securitate.

Noul sistem integrat, care are o capacitate avansată de procesare va oferi un nivel superior de detecție de scanare a lichidelor și electronicelor de mari dimensiuni în interiorul bagajelor de mână.
Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 29.641.623,44 lei din care Autoritatea de Management POIM / Organismul Intermediar Transport, acordă o finanțare nerambursabilă în valoare de 19.378.250,93 lei.
Perioada de implementare a Proiectului, conform Contractului de Finanțare, este de 10 luni, respectiv 01.08.2019 – 31.05.2020. Această perioadă va fi actualizată, în urma finalizării procedurii de achiziție.

Proiectul “Echipamente scanare bagaje de mână standard C3 cu sistem integrat automat de management / returnare a tăvilor“ – Cod SMIS2014+ 120737 este cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

These cookies are essential for websites built on Wordpress to perform their basic functions. These include those required to allow registered users to authenticate and perform account related functions.

wordpress_test_cookie, wordpress_{hash}, wordpress_logged_in_{hash}, wp-settings-{user_id}, wp_sharing_{id}

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?