INFORMAȚII IMPORTANTE CU PRIVIRE LA ZBORURILE SPRE ȘI DINSPRE REGATUL UNIT AL MARII BRITANII ȘI IRLANDEI DE NORD

Zborurile spre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord vor fi reluate începând cu data de 4.01.2021, ora 19:00, conform Hotărârii nr.1/03.01.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Persoanele care sosesc în România din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord au obligația prezentării la intrarea în țară a certificatului unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în țară.

Persoanele care sosesc în România din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord  vor sta în carantină la domiciliu sau locația declarată, timp de 14 zile.

Pentru mai multe detalii privind excepțiile de la măsura carantinei puteți accesa următorul link: http://www.cnscbt.ro/index.php/legislatie_cov/2193-hotarare-cnsu-nr-1-din-03-01-2021/file

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

These cookies are essential for websites built on Wordpress to perform their basic functions. These include those required to allow registered users to authenticate and perform account related functions.

wordpress_test_cookie, wordpress_{hash}, wordpress_logged_in_{hash}, wp-settings-{user_id}, wp_sharing_{id}

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?