Sedința de închidere de an în cadrul proiectului Calea de rulare paralelă cu pista

În data de 21 decembrie 2020, la Aeroportul Internațional Cluj a avut loc ședința de închidere de an în cadrul proiectului Calea de rulare paralelă cu pista, proiect cofinanțat  din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Lucrările vor fi sistate  în perioada sărbătorilor de iarnă, urmând a fi reluate la începutul anului viitor, în funcție de condițiile meteo. Până în acest moment au fost realizate lucrările confrom graficului de execuție. La ședință au participat reprezentanții Aeroportului Cluj, ai executantului și ai supervizorului.  

Noua Cale de rulare va determina o fluidizare a mișcărilor aeronavelor la sol și a echipamentelor de handling, ceea ce va conduce la optimizarea timpilor pentru efectuare a operațiunilor de la sol în condiții de siguranță și securitate crescute. 

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României” 

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

These cookies are essential for websites built on Wordpress to perform their basic functions. These include those required to allow registered users to authenticate and perform account related functions.

wordpress_test_cookie, wordpress_{hash}, wordpress_logged_in_{hash}, wp-settings-{user_id}, wp_sharing_{id}

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?