În lunile septembrie și octombrie 2020,  la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj au avut loc mai multe ședințe de lucru în cadrul proiectului Cale de rulare paralelă cu pista, 

În lunile septembrie și octombrie 2020,  la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj au avut loc mai multe ședințe de lucru în cadrul proiectului Cale de rulare paralelă cu pista,  proiect cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

La  ședințele de lucru au participat membrii echipei UIP de la Aeroportul Cluj precum și reprezentanți ai executantului, proiectantului și supervizorului.

Discuțiile din cadrul ședinței au punctat aspecte legate de desfășurarea lucrărilor comparativ cu graficul de execuție, planificarea activităților pentru sezonul rece și eventual probleme care ar putea aparea.

Totodata membrii echipei UIP au ținut în permanență legătura cu responsabilii de proiect din cadrul Ministerului Transporturilor.

Proiectul Cale de rulare paralelă cu pista se desfășoară în două etape, iar 50% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului este din fonduri europene, iar restul de 50% este contribuția financiară a Aeroportului Internațional Cluj. 

Privacy Preference Center

Strictly Necessary

These cookies are essential for websites built on Wordpress to perform their basic functions. These include those required to allow registered users to authenticate and perform account related functions.

wordpress_test_cookie, wordpress_{hash}, wordpress_logged_in_{hash}, wp-settings-{user_id}, wp_sharing_{id}

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?